Гипертиреозын загвар үүсгэсэн туршилтын амьтны өндгөвчний бүтэц, үйл ажиллагааны өөрчлөлт - Солонго О. (Эрхэс, 2012)
http://online.fliphtml5.com/lluzx/bjdt/
АУ-ны магистрын зэрэг горилсон нэг сэдэвт бүтээл: Е720211 - Гистологи
/ Э/ш-ний удирд. АУ-ны д-р, дэд проф. Д.Цолмон; Э/ш-ний шүүмж. АУ-ны д-р, дэд проф. М.Мөнхзол.
Номзүй: Х.72-77
(БСШУЯ. ЭМШУИС)
Keywords: гипертиреозын загвар; туршилтын хулгана; өндгөвч; бамбайн даавар; бамбай булчирхай; гистологи